Informatie

Wedding

Trouwplannen en dan?

Ten eerste, van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Hebben jullie interesse in Fotodesign Annelotte als fotografe bij jullie bruiloft? Neem dan contact op voor beschikbaarheid en het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Het kennismakingsgesprek vindt plaats via een videogesprek. Dit kan met Facetime of Whatsapp plaatsvinden. Tijdens dit gesprek hoor ik graag al jullie wensen voor deze dag en geef ik jullie meer informatie over mijn werkwijze. Daarbij bespreken we een voorlopige dagindeling, bekijken we welk pakket het best bij jullie wensen past en welke voorbereidingen we samen kunnen treffen. Natuurlijk beantwoord ik ook graag al jullie vragen. Nadat de aanbetaling heeft plaatsgevonden staat de datum van jullie huwelijk definitief gereserveerd. In de tijd tot aan de bruiloft kunnen jullie mij altijd bereiken via de telefoon of mail om vragen te stellen of eventuele wensen te bespreken. Uiteindelijk ben ik altijd een week voor de bruiloft in Nederland. In deze week plannen we een gesprek, waarbij het mogelijk is verschillende albums te bekijken en uit te zoeken en bespreken we jullie draaiboek definitief door.


En dan is het zover, de dag dat het allemaal gaat gebeuren. Tijdens deze dag houd ik mij zoveel mogelijk op de achtergrond om de sfeer en emoties zo puur mogelijk te fotograferen. Een kleine selectie foto’s komt, uiteraard na goedkeuring van jullie, online op mijn Facebook pagina. Eenmaal terug in Zweden worden de digitale foto’s en het digitale voorbeeld van het album binnen twee weken afgemaakt en verzonden. De digitale foto’s ontvangen jullie op een usb-stick via de post en het digitale voorbeeld van het album via de mail. Dit album kunnen jullie bekijken en eventuele opmerkingen of gewenste aanpassingen worden aangepast zodat het album volledig aan jullie wensen en verwachtingen voldoet. Na een definitieve goedkeuring op het digitale album en betaling van de factuur wordt het album verzonden voor afdruk naar een professioneel lab. Het album wordt uiteindelijk verzonden naar familie in Nederland die het album voor de laatste keer controleren. Hierna neem ik contact met jullie op om te bespreken waar en wanneer jullie het album op kunnen komen halen.


prijzen

Small


Maximaal 6 uur fotografie (aaneengesloten)

Foto's worden aangeleverd op een USB-stick

€ 1095,-


Inclusief een digitaal fotoalbum (ruime keus uit diverse soorten albums)

€ 1595,-


Medium


Maximaal 8 uur fotografie (aaneengesloten)

Foto's worden aangeleverd op een USB-stick

€ 1295,-


Inclusief een digitaal fotoalbum (ruime keus uit diverse soorten albums)

€ 1795,-

Big


Maximaal 10 uur fotografie (aaneengesloten)

Foto's worden aangeleverd op een USB-stick

€ 1495,-


Inclusief een digitaal fotoalbum (ruime keus uit diverse soorten albums)

€ 1995,-

Extra Big


Hele dag fotografie (aaneengesloten)

Foto's worden aangeleverd op een USB-stick

€ 2195,-


Inclusief een digitaal fotoalbum (ruime keus uit diverse soorten albums)

€ 2695,-


Extra mogelijkheden

Avondfoto's vanaf 2 uur

€ 290,-

Extra uren fotografie, per uur

€ 125,-

Ouderboekjes per 2 stuks

€ 175,-

Bedanktkaarten per 100 stuks

€ 195,-

DVD presentatie

€ 125,-


* Alle bruiloften zijn inclusief een kennismakings- en eind gesprek. Buiten een straal van 30 km vanaf Ommen (in Overijssel) wordt een kilometervergoeding van

€ 0,40 per kilometer gerekend. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw.


After wedding

shoot in Zweden


After wedding shoot in Zweden

Willen jullie op huwelijksreis naar Zweden? Kom voor een onvergetelijke vakantie overnachten bij Skandi Camp. Onder het kopje ‘About’ staat uitgebreide informatie over ons avontuur in Zweden. Inmiddels wonen wij sinds 2016 in Zweden waar wij een vakantieverblijf runnen en verschillende activiteiten aanbieden.

Bij het boeken van een trouwreportage en vakantie op Skandi Camp bied ik een gratis after wedding shoot aan. Deze foto’s maken een trouwreportage helemaal compleet. Bijzondere herinneringen voor het leven!

Indien jullie interesse hebben in een bijzondere huwelijksreis naar Skandi Camp in Zweden, neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact op.


www.skandicamp.com