Informatie

Fotoshoots

Fotoshoots


Wil jij iemand een familieportret cadeau geven bij een jubileum, verjaardag of huwelijk? Het is allemaal mogelijk.


Het fotograferen gebeurt op een spontane en ongedwongen manier, waarbij ik altijd opzoek ben naar het mooiste licht dat past bij de sfeer. Meestal vinden de shoots plaats op een mooie buitenlocatie waarbij voldoende vrijheid en ruimte is. Bij voorkeur plan ik fotoshoots in de avond of ochtend zodat de zon mooi laag staat en optimaal gebruik kan worden gemaakt van licht.


Bij aanwezigheid van jonge kinderen laat ik ze graag tussendoor spelen om ze zo ongedwongen en puur als mogelijk vast te kunnen leggen. Een fotoshoot neemt gemiddeld een uur tijd in beslag, waarbij het mogelijk is alle samenstellingen en wensen vast te leggen. De foto’s worden in verschillende settingen gemaakt waarbij allerlei leuke poses worden genomen. Uiteraard zijn persoonlijke wensen en ideeën van harte welkom zodat jullie persoonlijkheid, karakter en/of humor als gezin of familie zo goed als mogelijk gezien wordt.


Een tip die ik op het gebied van kleding graag geef is harmonie. Door gebruik te maken van één of twee kleurtinten kun je vermijden dat één persoon teveel opvalt of juist wegvalt in het geheel. De harmonie in de kledingkeuze zorgt voor een mooie eenheid en passend geheel. Naast kleurtinten is het ook goed om aan seizoenen te denken zodat niet de één een dikke wintertrui draagt en de ander een zomers shirt. Het is natuurlijk naar eigen keuze, maar aandacht aan harmonie komt het resultaat beslist ten goede. Daarbij zijn schoenen altijd goed, maar denk ook eens aan blote voeten. Dit kan een erg leuk en natuurlijk resultaat op leveren.


Na de fotosessie ontvang je per email een overzicht met geselecteerde foto’s waaruit je de bestelling kan selecteren. Het is mogelijk om de foto’s geprint en/of digitaal te bestellen. Na de keuze worden de foto’s bewerkt en in hoge resolutie afgeleverd.Opnamekosten t/m 6 personen € 125,- (excl. de foto's)

prijs per extra persoon € 5,-


Foto afdruk bestellingen.
Formaat        Prijs

10x15

€ 4,50

13x18

€ 5,95

15x20

€ 6,25

20x30

€ 17,00

30x40

€ 45,00

40x60

€ 55,00

50x70

€ 65,00


Bestellingen van digitale foto's.

Tot 5 foto's

€ 18,00 per foto

Vanaf 5 foto’s

€ 13,00 per foto

Vanaf 10 foto’s

€ 11,50 per foto

Vanaf 15 foto’s

€ 10,00 per foto

Vanaf 20 foto’s

€ 9,00 per foto

Digitale bestanden worden bewerkt in hoge resolutie en per mail verstuurd via WeTransfer. WeTransfer is een down- en uploaddienst waarmee grote bestanden verstuurd kunnen worden. Op deze manier ontvang je de foto’s in originele grootte. De bestanden worden in JPEG-format verstuurd en dienen alleen voor persoonlijk gebruik (dus geen commerciële doeleinden).


Houd mijn Facebookpagina in de gaten om te zien wanneer ik in Nederland bent of neem contact op voor meer informatie!


*Voor fotoshoots buiten een straal van 30 km vanaf Ommen (in Overijssel) wordt een kilometervergoeding van € 0,40 per kilometer gerekend. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw.