Informatie

Newborn

Newborn fotoshoot

Een newborn fotoshoot is het mooist om binnen 8 weken na de geboorte te  doen. De baby heeft dan nog dat mooie pure dat alleen een pasgeboren baby heeft. De fotosessie staat volledig in het teken van jullie, waarbij ik fotografeer zoals jullie zijn; persoonlijk en uniek.


Graag kom ik bij jullie thuis zodat jullie in de eigen vertrouwde omgeving zijn. Voor jullie zelf, maar vooral voor de baby is dit de meest prettige omgeving om ongedwongen foto’s te maken. Een fotoshoot van een pasgeboren baby vraagt geduld. We nemen dan ook alle tijd om rustig, volgens het ritme van de baby, foto’s te maken. Een voeding of schone luier van een baby is nou eenmaal niet te plannen en hier is alle begrip en tijd voor.


De meest natuurlijke foto’s krijg je zonder te poseren in een rustige omgeving. Zelf maak ik zo weinig mogelijk gebruik van materialen of versieringen aangezien naar mijn mening de baby zelf het mooist is. Ik probeer de baby te laten spreken in de foto’s, waardoor de foto’s het meest puur en tijdloos zijn. Het kan natuurlijk dat jullie zelf specifieke wensen of ideeën hebben, graag bespreek ik deze en denk ik mee om samen tot het mooiste resultaat te komen.Opnamekosten € 135,- (excl. de foto's)


Foto afdruk bestellingen.
Formaat        Prijs

10x15

€ 4,50

13x18

€ 5,95

15x20

€ 6,25

20x30

€ 17,00

30x40

€ 45,00

40x60

€ 55,00

50x70

€ 65,00


Bestellingen van digitale foto's.

Tot 5 foto's

€ 18,00 per foto

Vanaf 5 foto’s

€ 13,00 per foto

Vanaf 10 foto’s

€ 11,50 per foto

Vanaf 15 foto’s

€ 10,00 per foto

Vanaf 20 foto’s

€ 9,00 per foto

Digitale bestanden worden bewerkt in hoge resolutie en per mail verstuurd via WeTransfer. WeTransfer is een down- en uploaddienst waarmee grote bestanden verstuurd kunnen worden. Op deze manier ontvang je de foto’s in originele grootte. De bestanden worden in JPEG-format verstuurd en dienen alleen voor persoonlijk gebruik (dus geen commerciële doeleinden).


Houd mijn Facebookpagina in de gaten om te zien wanneer ik in Nederland bent of neem contact op voor meer informatie!


*Voor fotoshoots buiten een straal van 30 km vanaf Ommen (in Overijssel) wordt een kilometervergoeding van € 0,40 per kilometer gerekend. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw.