About

Fotodesign Annelotte

'Droom niet

je leven,

leef je droom'

Met mijn Hollandse nuchterheid ben ik lekker gewoon en dan bedoel ik niet doorsnee, maar altijd net even anders dan anders volg ik mijn eigen weg. Ik ben altijd in voor humor en gezelligheid, maar daarentegen kan ik ook heel goed op mezelf zijn. Ik geniet enorm van mijn gezin en ervaar veel plezier met fotograferen. Met passie, creativiteit en een flinke dosis enthousiasme probeer ik veel mooie emoties en herinneringen vast te leggen.

Mijn naam is Annelotte Grotemarsink, 34 jaar jong en opgegroeid op het platteland bij Ommen. Sinds 2007 ben ik samen met mijn vriend Rick en hebben wij drie zoontjes; Sten, Jim en Devin.  Sinds 2016 wonen wij met veel plezier in Zweden, waar wij Skandi Camp zijn begonnen. Skandi Camp is een vakantieverblijf met verschillende accommodaties en een mini camping die wij verhuren en waarbij wij verschillende buitenactiviteiten aanbieden. Het is gelegen aan een prachtig meer, midden in de bossen van Zweden. Op de website www.skandicamp.com kan je hierover alles lezen.


Sinds 2011 ben ik gestart als eigen ondernemer, nadat ik bij de fotovakschool in Apeldoorn ben opgeleid tot professioneel fotograaf. Ik heb mij daarna gespecialiseerd in de fotografie van bruiloften en fashion. Mijn interesse voor deze tak van fotografie komt voort uit de studie Mode & Styling die ik eerder al heb afgerond. Tijdens deze opleiding werd ik vooral geboeid voor het vastleggen van emoties. Ieder mens is uniek en heeft een persoonlijk verhaal met eigen emoties. Het is voor mij een enorme uitdaging om deze verschillende gezichten en emoties op de juiste manier vast te leggen. Ik geniet er elke keer weer van om deze uitdaging aan te gaan. Een mooi compliment dat ik onlangs van een bruidspaar kreeg beschrijft precies waarom ik fotografeer.


“We voelden ons bij jou helemaal op ons gemak door je spontaniteit en enthousiasme. Je hebt onze dag precies op de manier zoals wij wilden in beeld gebracht. Als ik de foto’s bekijk voel ik me weer even terug in het moment.''


Erg dankbaar ben ik voor deze momenten waarbij het mij lukt om mensen blij te maken.Voor ons vertrek naar Zweden heb ik jaren in Nederland gefotografeerd, waarbij ik voornamelijk bruiloften deed en dit doe ik nog steeds. Met veel plezier kom ik terug naar Nederland voor het fotograferen van bruiloften. Ik geniet hier enorm van en het reizen is erg goed te doen. Bovendien kan ik het mooi combineren met het bezoeken van familie en vrienden. Ik kom altijd een week voor een bruiloft naar Nederland en in deze week plan ik ook andere opdrachten. Bij interesse in een fotoshoot is het daarom verstandig mijn Facebookpagina en Instagram in de gaten te houden voor al het actuele nieuws. Inmiddels ben ik mooi op weg om ook in Zweden naamsbekendheid in de fotografie op te bouwen. Hopelijk gaat dit lukken!


Veel plezier met het bekijken van mijn website. Ik denk en hoop dat de beelden meer over mijn fotografie vertellen dan deze woorden.Liefs Annelotte


*Bekijk mijn Facebook- of Instagrampagina voor meer beeldmateriaal.